maj 5, 2016

Adèe och Svvamp till SjöÖset

Adeebandsidatest

Soul och hiphop-artisten Adée kommer till SjöÖset i sommar. Dessutom får vi ett kärt återseende i bluesrockarna Svvamp.
Adée är en sångerska, rappare och producent från Öland som spelar soul och hiphop. Hon har hunnit med en hel del i sin karriär, bland annat turnerat i USA, spelat på världens största musikbranchfestival i Austin, TX ”South By South West”, samt varit förband till Silvana Imam.
Svvamp, bandet som beskrivs som en blandning mellan Cream, Free och Led Zeppelin gör ett kärt återbesök till SjöÖset efter att ha givit en bejublad konsert förra året. De har nyligen skrivit på för det amerikanska skivbolaget Riding Easy Records där de senare i år kommer släppa ett nytt album.

Okategoriserade
Share: / / /

One thought on “Adèe och Svvamp till SjöÖset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *