juli 29, 2019

Var ska man börja?

From above 2 bred

Festen är slut och tio års festivalnjutning är till ända. Tack alla som kom i år och alla andra år.
SjöÖset har nu avslutat sitt tionde år, året som blev det sista. Och ja, herregud. Var ska man egentligen börja? Vi har i alla fall haft roligt. Riktigt roligt. Varenda år har varit en fröjd, från starten när några få band spelade på två scener byggda på gammalt skräp och tre-fyra tält tappert uppställda på campingen, till årets soliga tillställning med foodtruck, välbyggda scener, en camping fylld med husbilar och tält samt artister man skulle kunna dö för.
Vi har varit så bortskämda med bra musik från hela Sverige och ett och annat band ända från England. Vi har varit bortskämda med alla glada festivalbesökare, alla som hjälpt oss, folk som blev till volontärer som blev till vänner. Och vi har inte minst varit bortskämda med att få använda området där vi har kunnat ha den här festen, det här spektaklet på. Tack älskade Ann Charlotte Nilsson Olby för allt.
Det blev tio år, men minnena som skapats under de åren kommer vi alltid bära med oss. Tack.

SjöÖset Crew

Emanuel
Marcus
Isak
Ola
Mårten
Simon
Jannike
Alexandra
Rickard
Axel
Rasmus
Joakim
Caroline
Emma
Joar

We’ve seen things other people wouldn’t believe. Naked men who stagedived into a mad crowd. We watched singers being carried by the fans from the stage to the bar. All those moments will be lost in time. Like tears in rain. Time to die.

Okategoriserade
Share: / / /

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *