april 13, 2015

Åke är borta

ake

Har någon sett en lurvig liten fågel? SjöÖsets favoritmaskot verkar ha flugit sin kos och den stora frågan är nu: kommer han tillbaka till festivalen?

Förra året hade SjöÖset en liten gullig kaja vid namn Åke som maskot. Han brukade flyga runt och se till att alla hade det trevligt. Ofta brukade han landa på folks axlar för att bli klappad och kanske få en liten matbit. Nu har han inte setts till på ett par månader och SjöÖsets maskotavdelning befarar att han kanske hittat en partner för att bilda familj eller dragit på en backpacker-resa i Asien.

Om Åke inte dyker upp, vad skulle ni vilja ha för maskot istället? Tänk på att den måste tåla hög musik och gilla mycket folk och festivalmat. Den får heller inte vara en fara för allmänheten. Alltså inga vildsvin, krokodiler eller giftspindlar. Skriv i kommentarsfältet nedan!

Uncategorized
Share: / / /

2 thoughts on “Åke är borta

  1. Alex skriver:

    Jag skulle gärna vilja ha en sån där pygméflodhäst, går det att fixa?

  2. Frida skriver:

    Alla besökare får sig en egen snok! Finns ju gott om dom där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *