• 29/07/19 Okategoriserade

  Var ska man börja?

  From above 2 bred

  Festen är slut och tio års festivalnjutning är till ända. Tack alla som kom i år och alla andra år.
  SjöÖset har nu avslutat sitt tionde år, året som blev det sista. Och ja, herregud. Var ska man egentligen börja? Vi har i alla fall haft roligt. Riktigt roligt. Varenda år har varit en fröjd, från starten när några få band spelade på två scener byggda på gammalt skräp och tre-fyra tält tappert uppställda på campingen, till årets soliga tillställning med foodtruck, välbyggda scener, en camping fylld med husbilar och tält samt artister man skulle kunna dö för.
  Vi har varit så bortskämda med bra musik från hela Sverige och ett och annat band ända från England. Vi har varit bortskämda med alla glada festivalbesökare, alla som hjälpt oss, folk som blev till volontärer som blev till vänner. Och vi har inte minst varit bortskämda med att få använda området där vi har kunnat ha den här festen, det här spektaklet på. Tack älskade Ann Charlotte Nilsson Olby för allt.
  Det blev tio år, men minnena som skapats under de åren kommer vi alltid bära med oss. Tack.

  SjöÖset Crew

  Emanuel
  Marcus
  Isak
  Ola
  Mårten
  Simon
  Jannike
  Alexandra
  Rickard
  Axel
  Rasmus
  Joakim
  Caroline
  Emma
  Joar

  We’ve seen things other people wouldn’t believe. Naked men who stagedived into a mad crowd. We watched singers being carried by the fans from the stage to the bar. All those moments will be lost in time. Like tears in rain. Time to die.

  no responses
 • 24/07/19 Okategoriserade

  Ladda upp med Shjrunken Heads

  Två dagar kvar nu. Dra upp volymen och värm upp med Shjrunken Heads ”Skrunk”.

  no responses
 • 22/07/19 Okategoriserade

  Sista bokningen blir – VEX!

  Vex bred

  Sista bokningen: elektronisk postpunk med Tobias Kastbergs soloprojekt Vex
  Tobias Kastberg, ena halvan i SjöÖSet-favoriterna The Guilt kommer till SjöÖset i form av Vex. Det är elektroniskt, melodiskt, lekfullt, peppigt och riktigt, riktigt bra. Kolla in under ”artister”.

   

   

   

  no responses
 • 19/07/19 Okategoriserade

  Lördagsunderhållning med Micael

  På lördagen drar vi förstås igång festen redan på förmiddagen! Och det är i år vår entertainer Micael som kommer hålla i spakarna.
  Förutom jubileumstal och poesi, kommer Micael hålla i ett musik-quizz!!!! Så vässa era öron och pennor så har ni kanske chansen att vinna schyssta priser.Micael bred

  no responses
 • 15/07/19 Okategoriserade

  Uppvärmningen börjar nu

  Vi kan inte vänta på att börja festa mer er, så vi laddar med SjöÖset-aktuella LULA och deras underbara video till ”Under the Sun.” Kan ni känna det? Pulsen. Adrenalinet. Myset. Festen.

  no responses
 • 17/05/19 Okategoriserade

  Det tionde, det bästa och det sista…

  sista

  Det är de stora avslutens år i år. Så även för SjöÖset.
  Game of Thrones, världens just nu största och mest påkostade tv-serie, har endast ett avsnitt kvar innan Jon Snow lägger ner svärdet för alltid.
  Avengers: Endgame, blir den sista filmen om Marvels superhjältar och beräknas snart gå om Avatar i listan över tidernas mest inkomstbringande filmer.
  Och SjöÖset, Sveriges och kanske norra Europas gemytligaste festival, samlar sitt sista krut och avfyrar en sista explosion av dundrande musik, kärlek och fest som det kommer pratas om i generationer.
  Nåväl, ta med er alla era kompisar och kom till oss i sommar. Bandsläpp inom kort.
  Ha det gott!

  no responses
 • 08/08/18 Okategoriserade

  Slut för i år

  DD43B532-351B-4F53-AE75-45A18E67D513

  Tack för den roligaste helgen i år. Vi är så tacksamma att ni festar med oss.

  SjöÖset är slut för den här gången. Det var två heta dagar med fest, bra musik, bad och häng. Vad behöver man egentligen mer? Tack alla artister, besökare och alla som hjälpte till med både det ena och det andra. Tack Jon Clements som designade hemsidan. Och tack Lotta Nilsson Ohlby för att vi fick låna gården. Ses nästa år!

  no responses
 • 02/08/18 Okategoriserade

  Vi måste börja prata om registrering

  Här kommer lite kort info om registrering för att bli medlem.

  Har du anmält dig på vår hemsida eller Facebook är du automatiskt medlem (gratis såklart) och får njuta av fest, camping och musik. Annars får du anmäla dig på plats. Det gör du genom att gå upp en trappa i vår fina lada. Där skriver du bara upp ditt namn, mail och telefonnummer. Ses snart!

   

  no responses
1 2 3 4 8