folk

VI VAR EN GRATISFESTIVAL

Alla spelade gratis och alla fick komma gratis. Vi gjorde det här med egna medel, egen tid och eget initiativ för att vi älskar musik, fest och människor!

nyscen
bygg

HISTORIA

Hela karusellen började 2010 när några bröder bestämde sig för att bygga en scen bakom deras mammas ladugård, belägen utanför Vrigstad, ett par mil från Jönköping. Släkt och vänner bjöds in att komma och spela och vips så hade en festival startats.

2011 blev allt fler involverade och det snickrades, målades och fixades länge innan nydöpta SjöÖset gick av stapeln. Trots regn kom det en massa glada festivalare och vi njöt allihopa av en lyckad tillställning.

Sedan dess har vi haft roligare för varje år och blivit bortskämda med fantastisk musik från hela landet. Vår tanke är en liten, hemtrevlig fest där alla får komma och alla får spela. Så välkomna allihopa till 2018 års festival som kommer bli bättre än någonsin!

folk2
adam

ATT TÄNKA PÅ

Glöm inte att ta med kontanter, det finns mat (även vegetariskt!) och fika att köpa men inga bankomater på c:a en mils radie. Om ni har Swish så funkar det med såklart. Ta också med er tält om ni vill och fortsätt festa after hours – det finns gott om tältplats!

Här finns också dass för damer och herrar samt en sjö bara hundra meter bort där man kan ta sig ett svalkande bad eller ta sig en båttur i någon av våra SjöÖset-båtar.

För att komma på SjöÖset bör du vara medlem i vår Kulturförening SjöÖset. Att bli medlem är GRATIS och du blir det genom att maila namn, telefonnummer och e-mail antingen till SjöÖset på facebook eller skicka iväg ett mail till info@sjooset.se.